Systeem WS-907

WS-907

WS907 is een handelssysteem op de AEX op basis van een speciaal Algoritme. Dit systeem heeft meer dan  100 % winst gerealiseerd voor onze volgers en ook U kunt dit systeem volgen.

Rendement per maand

Uitleg systeem door Trader

WS-907® is het eerste handelssysteem op basis van ons algoritme dat wij hebben vrijgegeven. Daarbij rijst de vraag: Wat is een algoritme eigenlijk? Volgens Prof. Malte Ziewitz van Cornell University, een wereldauthoriteit op het gebied van algoritmes, is een algoritme een stap-voor-stap wiskundige procedure voor het berekenen van een oplossing van een probleem, gegeven een set van data. Dat klinkt ingewikkeld, en dat is het ook wel. Maar wij hebben het systeem voor jou een stuk simpeler gemaakt.

In ons geval is een algoritme een set van wiskundige formules, die beschrijven hoe de best mogelijke winst te behalen is met consequent handelen. En zoals we elders op deze site al schreven, hebben wij eerst een algemeen algoritme ontwikkeld. Dat algoritme kan precies aangeven wanneer je moet kopen, of wanneer je moet verkopen, of wanneer je je positie moet sluiten. Dit algemene algoritme moet echter nog wel worden aangepast aan een bepaalde markt. Die aanpassing hebben we voor diverse markten gemaakt. De eerste aanpassing, die is vrijgegeven voor handel hier op Systems2Follow,  is een systeem voor de AEX, dat we WS-907® noemen. 

Wij gebruiken WS-907® daarbij om Futures (FTI’s) op de AEX te kopen (long te gaan) of te verkopen (short te gaan). Dat betekent dat we kunnen verdienen als de koers van de AEX omhoog gaat. Maar ook kunnen we net zo goed geld maken als de koers van de AEX daalt. In de tabel hiernaast  worden de kengetallen van 13 jaar handelen met WS-907® getoond

 

Het berekende rendement is steeds gebaseerd op een kapitaal van €13.238. Daarbij is dus rekening gehouden met de vereiste margin (het formele beginkapitaal) plus de drawdown (het extra beginkapitaal). Maar bij Systems2Follow is een bedrag van €15.000 vereist. Of een veelvoud daarvan als er met meerdere units wordt deelgenomen. De reden dat er €15.000 in plaats van €13.238 wordt gevraagd, is om de kans te verkleinen dat er niet meer gehandeld kan worden als tussentijdse verliezen (drawdown) te groot worden.

De rendementen na 1 oktober 2016 in de onderstaande tabel 2 zijn niet ingevuld. Dat is omdat dat de datum is, dat ‘live trading’ hier op Systems2Follow begonnen is. Vanaf 1 oktober 2016 staan alle rendementen onderaan deze bladzijde in aparte grafieken en tabellen.

Tabel 2. Maandelijkse rendementen van WS-907®

 Geen vaste kosten voor participanten van WS-907®

Je kunt dus al meedoen met WS-907® met een startbedrag van €15.000. Of een veelvoud daarvan voor meerdere units. Dat geld staat gewoon op je eigen rekening en is nodig om de trades van WS-907® te kunnen laten uitvoeren via broker Easybroker. Je betaalt geen kosten aan WS-907® om onze trades te volgen. Dat lees je goed! Geen vaste kosten**. Maar, alleen als er winst wordt gemaakt, vragen wij daarvoor een kleine vergoeding van éénvijfde van jouw winst. Dus: Geen winst, dan ook geen kosten! Maar ga er maar van uit, dat je de meeste maanden iets van je winst met ons mag delen. En dan nog geldt, dat 80% van de winst voor jou is.

En blijft!

* na aftrek van commissie.

** Systems2Follow rekent wel 30 euro kosten per maand voor de software die de trades van WS-907® automatisch voor jouw rekening uitvoert.

Systeem Specificaties

  • Start Datum: October 2016
  • Startkapitaal: €15000 
  • Deelnamekosten: €360 p/jaar
  • Abonnementskosten: 20% Performance Fee
Sluit Menu