RVM Strategy

RVM Strategy van Ruud van Megen is een boeiend optie-systeem op de Nederlandse beurs. Er worden niet te grote risico’s genomen. Het systeem heeft nu al 20 winstgevende maanden op rij. Zelfs gedurende de Corona crisis was elke maand winstgevend. Dit systeem heeft zeer veel tevreden volgers. Voornamelijk beleggers die met tevreden zijn met 20 %  per jaar zonder al te gekke sprongen.  Indien dit aansluit op uw wensen is dit een aanrader om dit systeem te volgen. (en bij dit systeem is het getoonde rendement inclusief transactiekosten). Tevens ontvangen volgers van RVM Strategy korting op de optietransacties)

       

Rendement per maand (in %)

Uitleg systeem door Trader

RVM Strategy werkt met een week-algoritme op een index. Meestal wordt gewerkt met de AEX-index. 

Hoe werkt het systeem?
Iedere week berekent een specifiek algoritme een opwaarts en een neerwaarts koersdoel voor de index die gehandeld zal worden.
Afhankelijk van de marktomstandigheden wordt vervolgens positie gekozen, doorgaans door middel van index-opties.
Posities kunnen kort of lang vastgehouden worden, afhankelijk van looptijden van de onderliggende opties en het al of niet bereiken van een koersdoel.

De keuze om met een specifiek algoritme te werken op weekbasis is gemaakt op basis van langjarige ervaring en langjarig onderzoek. 
De weekberekening blijkt een ideale manier om met de risico’s van beurshandel om te gaan. Tevens is deze keuze klantvriendelijk, omdat nieuwe volgers snel in kunnen stromen. 

Wij hopen u een goede dienst te verlenen en heten u van harte welkom bij RVM Strategy. 
De signaalgever volgt zelf dit systeem.
 
 
Met vriendelijke groet,

Ruud van Megen
 

Systeemspecificaties

  • Start Datum:  Januari 2019
  • Benodigd kapitaal: € 12.000  

Deelnamekosten

  • Abonnementskosten: € 528 p/jaar
  • Korting: 10 % bij factor 3,   25 % bij factor 5,   50 % bij factor 10
Sluit Menu