Exclusive Signals

Future systeem op de SP500. Dit handelssysteem loopt bij ons sinds 2013. Het huidig rendement is nu rond de 160 %. dat is ruim 25 % per jaar. 

Uitleg

exclusive-signals-algoritme.pngDe kracht van kwantitatieve analyse bestaat uit het uitvoerig testen van koersdata op verschillende (vaak wisselende) marktomstandigheden. Alle koersdata is over een periode van 16 jaar uitvoerig getest waarin op- en neergaande markten elkaar afwisselden. Alle jaren werden positief afgesloten.
Dit heeft tot het Exclusive Signals Algoritme geleid. Het grote voordeel van het handelen met een Algoritme is dat men altijd – op een vooraf vastgesteld set handelsregels – dezelfde beslissingen neemt. Door dit Algoritme op een Server te plaatsen welke rechtstreeks in contact staat met alle beurzen kan men dag en nacht de orders op de beurs inleggen. 
Dit heeft meerdere voordelen: ten eerste wordt de emotie uit de beslissing gehaald en ten tweede is het niet meer nodig om continue achter het scherm te blijven zitten om op een signaal te wachten.
Een systeem kan nog zo goed in elkaar steken maar wanneer de emotie niet bedwongen kan worden zal het meestal tot een tegenvaller lijden. Vaak zal blijken dat er te vroeg of te laat is in- of uitgestapt of dat de trade helemaal niet uitgevoerd had mogen worden.

Oplossing is Autotraden

Het Autotraden met een gekwantificeerd handelssysteem is hierin de oplossing. De computer zal nooit een transactie uitvoeren wanneer niet aan alle eisen – welke beschreven staan in het Algoritme – is voldaan.

Onze computers monitoren éénmaal per dag – voor sluiten van de beurs – de S&P 500 index op koop- en verkoopmomenten. De signalen worden direct doorgegeven aan uw broker . Wanneer het signaal naar uw broker wordt verzonden zal de transacties door de computer direct op uw beleggingsrekening worden uitgevoerd, ongeacht het tijdstip. Voor deze geavanceerde automatische koppeling dient u wel een speciale ‘TradersWinkel’ rekening te hebben.

Exclusive Signals Algoritme

Exclusive Signals heeft al haar Algoritmen zo uitgewerkt dat het een bodem in een opgaande trend probeert te kopen of een top in een neergaande trend probeert te shorten. 
Het Algoritme handelt maximaal 4 futures. In verband met de benodigde Margin om dit aantal futures te kunnen handelen adviseren wij een minimaal startkapitaal van €30.000,-  
Ondanks een mate van volatiliteit is het een zeer robuust systeem met meer dan 80% winnende signalen. 
Ondanks het niet bovenmatig frequent handelen heeft het Exclusive Signals Algoritme een hoge hitratio een hoge rendement/risico verhouding.

Rendement per maand

Systeem specificaties

  • Start datum: april 2013
  •  €30.000 start kapitaal
  • Abonnement: 179 per maand
  • Vaste kosten: €60 per maand
  • korting indien u dit systeem met een hogere factor wil volgen
Sluit Menu